ありがとう!ジェナ先生 7月21日

本校で英語を指導いただいているジェナマリー・キルダフ先生(ジェナ先生)が、8月にアメリカに帰国されます。残念ながら今日が本校での最後の授業となりました。

お別れの全校集会が開けませんでしたので、給食時の放送を利用して、生徒代表の山田遼大さんと大賀健翔さんからジェナ先生へ「感謝のメッセージ」を伝えてもらいました。

Ms. Genna.
Every students in Kinomoto J high thanks for your teaching.
We enjoyed your activities and presentations so much.
Especially, we are really interested in your presentations about Christmas ,Halloween, and your experiences in Japan.
You have introduced us lots of different cultures and different ways of life in the world.
You have taught us not only English, but also many important things.
We are so sad because you are going to leave us soon.
However, I believe we can meet each other somewhere someday in this small world.
Thank you so much. Genna sensei. We all love you and love your smile.

直後、ジェナ先生から全校生徒にメッセージをいただきました。

「木之本中学校に来られて、みなさんと学習できて、とっても幸せでした」と笑顔で校舎を後にされました。ジェナ先生、短い間でしたが、ありがとうございました。アメリカでも、その笑顔で周りの人を幸せにしてください。ご多幸をお祈りしています。